Meniu
Cosul tau

Software de broderie

PE-Design 11 – software versatil de broderie si digitizare texturiAcest software de broderie, cu intrumente puternice de productivitate si optimizare, este potrivit atat pentru hobby-sti cat si pentru afaceri mici si mijocii. Imaginati-va posibilitatea de a creea propriile fonturi, texture si modele..
6.897,24 lei
Fara TVA:5.796,00 lei
Soft broderie Wilcom Deco Studi E3 LiteSoftware intuitiv ce va permite sa creati, editati si sa convertiti cele mai populare modele de broderie. Acesta include COREL DRAW ESSENTIALS X6. Usor de folosit, este ideal atat pentru incepatari , cat si pentru profesionisti.Acesta permite exportul modelului..
5.712,00 lei
Fara TVA:4.800,00 lei
Caracteristici soft: -digitizare de poze( numai formatele - .jpg, .bmp, .png, .gif) in broderii -importul de broderii din alte colectii descarcate de pe internet sau alte surse -marirea si micsorarea dimensiunilor unei broderi -modificarea culorii fiecarei secvente cat si ordinea de coasere -35 de t..
1.889,24 lei
Fara TVA:1.587,60 lei
DRAWings XI PRO este un software multifunctional, cu o interfata complet customizabila, proiectat pentru utilizarea in broderie, grafica, imprimare textila si serigrafie, chiar si in quilting computerizat.DRAWings XI PRO vine cu o versiune noua a modulului Wings5 si este compatibil cu Windows 7..
4.898,99 lei
Fara TVA:4.116,80 lei
Afisare 1 la 6 din 6 (1 pagini)

Software de broderie Brother, Bernina, Wilcom Deco, ce va permit crearea de broderii personalizate.