Menu
Cosul tau

Retur in 14 zile

Serviciul ìRetur in 14 de zileì este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat direct produse din magazinele VAELLA MASCHINEN cat si prin Comertul la Distanta, platforma www.vaella.ro.

Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul trebuie sa se incadreze in conditiile de retur mentionate mai jos. De asemenea formularul de retur, trebuie completat cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Daca achizitia a fost efectuata online in conformitate cu legislatia in vigoare OUG34/2014, se poate solicita retur in termen de 14 zile calendaristice, formularul si procedura dedicata va este disponibila aici!

Termeni si Conditii www.vaella.ro.

Prezentul regulament intra in vigoare incepand cu data de 01.12.2013 si nu se aplica retroactiv si nici produselor achizitionate inainte de aceasta data.

Modul de desfasurare.

Pentru a putea beneficia de returnarea produselor achizitionate clientii au la dispozitie pentru completare cererea de retur, disponibila aici, sau din punctul de lucru VAELLA MASCHINEN, in termen de cel mult 14 de zile de la data achizitiei produsului.

Dupa completarea formularului, acesta trebuie transmis de catre clienti in format electronic, pe mail, la adresa info@vaella.ro insotit si de o copie a documentului fiscal de achizitie.

Toate produsele achizitionate se vor returna la punctul de lucru VAELLA MASCHINEN. Integritatea produsul pe timpul transportului cade in sarcina clientului, recomandam asigurarea coletului. Nota: In cazul in care produsul nu se incadreaza in conditiile mentionate in acest Regulament, acesta va fi returnat catre expeditor, taxa de transport fiind suportata de acesta. De asemenea, daca produsul a fost expediat fara a se obtine in prealabil un numar de retur, transportul inapoi va fi suportat de catre client.

Timpul de raspuns la solicitarea clientului

Clientul va primi raspuns la solicitarea transmisa in maxim 2 zile lucratoare, in perioadele in care sunt desfasurate ample campanii termenul poate ajunge la 4 zile lucratoare.

Returnarea banilor:

In cazul in care clientul opteaza pentru achizitionarea altui produs existent in magazinul VAELLA , contravaloarea produsului returnat va fi disponibila imediat, clientul achitand diferenta de pret.

In cazul in care clientul a optat pentru returnarea contravalorii produsului si solicitarea de retur a fost aprobata pe baza conditiilor din prezentul Regulament, suma reprezentand contravaloarea produsului returnat (inscrisa pe documentul fiscal de achizitie) va fi disponibila in maxim 14 de zile de la data efectuarii returului si emiterii documentului fiscal de retur, in numerar in magazinul de unde a achitionat produsul sau in contul indicat pe formularul de retur.

Pentru platile efectuate cu card, op, virament bancar sau alt instrument de plata, returul sumei achitate se va face numai in contul si banca desemnata de client pe formularul de retur si nu cash.

Conditii generale pentru retur:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc

In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Lipsa etichetelor de identificare de pe produs duce automat la refuzarea returului.

Produsele din urmatoarele categorii nu se pot returna.

Produse ce au fost livrate in baza unor contracte, comenzi speciale, produse unicat, oferte speciale (voucher), produse nelistate curent in magazinul VAELLA;

Produsele achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice;

Produsele care au fost achizitionate printr-un sistem de rate sau cu bonuri cadou, inclusiv tranzactie efectuata cu carduri de credit in rate sau de cumparaturi;.

Produsele a caror retur se solicita nu trebuie sa fi suferit nici o interventie service, dar nici sa nu faca obiectul unei asemenea interventii.

Produsele consumabile (ace, marker, creioane, crete, huse, cartuse, foarfeci, forfecute, spray, uleiuri, piese care au fost montate pe diverse utilaje, talpi teflon, furtune, etc.)

Produsele descompletate (seturi ace, etc.)

Limitari ale returnarii produselor

In baza serviciu de retur, un singur client are dreptul la cel mult 2 retururi pe an. Se accepta la retur un singur produs desigilat, dintr-o achizitie, restul produselor trebuie sa fie sigilate.

Produsele care nu se afla in ambalajul original (ambalaj nedeteriorat) sau fara accesoriiile originale care au insotit produsul nu vor fi acceptate la retur.

Valabilitate

Documentul de solicitare a returului, odata aprobat, are o valabilitate de maxim 5 zile calendaristice. Daca depasirea acestui interval de 5 zile calendaristice, coincide si cu depasirea perioadei de solicitare a returului, coform prezentului regulament, returul nu mai este acceptat.

Litigii

Eventualele litigii aparute intre VAELLA MASCHINEN si clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Modificarea/Intreruperea aplicarii Regulamentului

Regulamentul poate fi modificat si completat unilateral de catre VAELLA MASCHINEN, oricand, pana la decizia de incetare a aplicarii.

Aplicarea Regulamentului va putea fi intrerupta oricand printr-o decizie unilaterala a VAELLA MASCHINEN din motive comerciale.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament si ne rezervam dreptul de a modifica prezenta oferta, in orice moment, cu publicarea modificarilor in cauza pe site-ul www.vaella.ro si inserarea acestora in Regulamentele puse la dispozitia cumparatorilor in magazine.