Meniu
Cosul tau

Prese de calcat rufe si calandru calcat

Calandru de calcat cu abur Primula Steam Roller 85 Calandru de calcat cu abur Primula Steam Roller 85
Pre-Comanda
Calandru de calcat cu abur Primula Steam Roller 85 ofera o noua calitate in calcarea tuturor tipurilor de tesaturi, indiferent de dimensiune.Avantajul calandrului Steam Roller 85 cu abur este ca este deschisa pe ambele parti pentru a calca orice material care iese din masina de spalat, rapid, perfec..
10.737,70 lei
Fara TVA:9.023,28 lei
Cartus anticalcar presa de calcat Texi Apollo 68 sau 101Se schimba cand apare iconita pe display-ul presei de calcat in functie de duritatea apei...
124,95 lei
Fara TVA:105,00 lei
Husa presa de calcat Texi Apollo.Va ruga alegeti tipul presei de calcat...
124,95 lei
Fara TVA:105,00 lei
Presa de calcat Texi Apollo 101 Presa de calcat Texi Apollo 101
-8 %
Absolut necesara pentru pensiuni sau alte unitati de cazare, utila pentru acasa la calcatul materialelor de mari dimensiuni , presa de calcat TEXI APOLLO 101 va ajutasa va faceti munca mai usoara sau sa castigati timp pentru voi si pentru cei dragi. Cu un design inovativ si ergonomice , presele de c..
2.737,00 lei 2.989,28 lei
Fara TVA:2.300,00 lei
Ideala pentru orice familie si nu numai , presa de calcat TEXI APOLLO 68 va ajuta sa castigati timp pentru cei dragi si pentru voi. Cu un design inovativ si ergonomice , presele de calcat au o suprafata de calcare echivalenta a 12 fiare de calcat traditionale.Gratie puterii aburilor si presiunii aut..
1.916,38 lei
Fara TVA:1.610,40 lei
Stand pliabil pentru presele de calcat Texi Apollo de 93 cmPerfect pentru lucrul in picioare...
428,40 lei
Fara TVA:360,00 lei
Afisare 1 la 6 din 6 (1 pagini)

Prese de calcat cu sau fara aburi pretabile pentru acasa , ateliere de croitorie, magazine sau pensiuni.
Cea mai variata gama de prese de intr-un singur loc.

Presele de calcat sunt necesare pentru cei care ofera servicii hoteliere dar pot fi folosite si de catre gradinite, spitale si alte institutii care au un volum mare de rufe de calcat. Puteti folosi o astfel de presa chiar si acasa. Produsele noastre au un design inovativ si ergonomic, au o suprafata de calcare semnificativa si va ajuta sa calcati rapid si fara sa depuneti mult efort, fiind perfecte pentru o calcare profesionala.

Presele de la vaella.ro sunt foarte utile, va ajuta sa economisiti timp pretios si sunt disponibile la preturi competitive.

Daca v-ati hotarat sa cumparati o presa de calcat este indicat sa luati in considerare urmatoarele aspecte pentru a lua cea mai buna decizie: tipul, puterea, suprafata de calcare, forta de calcare si functiile disponibile. Daca doriti o presa fiabila si usor de intretinut este recomandat sa optati pentru una cu un sistem brevetat anticalcar.