Meniu
Cosul tau

Embleme/petice termoadezive

Aplicati Vickie, Vichingul mergand. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1..
25,29 lei
Fara TVA:21,25 lei
Aplicatie fluture, mov/albastru cu paiete. Se fixeaza prin coasere in locul dorit. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc .Dimensiuni: 51 mm X 70 mm..
30,71 lei
Fara TVA:25,81 lei
Aplicatie floare, negru cu paiete. Se fixeaza prin coasere in locul dorit. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc .Dimensiuni: 38 mm X 40 mm..
21,68 lei
Fara TVA:18,22 lei
Aplicatie Glamour, fixare prin transfer, craniu, neagra. Se fixeaza prin coasere in locul dorit. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc.Dimensiuni: 6 cm X 6.5 cm..
18,06 lei
Fara TVA:15,18 lei
Aplicatie Glamour, fixare prin transfer, inima, argintie. Se fixeaza prin coasere in locul dorit. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc.Dimensiuni: 7.5 cm X 7.5 cm..
32,52 lei
Fara TVA:27,32 lei
Aplicatie Glamour, fixare prin transfer, stea, argintie. Se fixeaza prin coasere in locul dorit. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc.Dimensiuni: 7.5 cm X 7.5 cm..
18,06 lei
Fara TVA:15,18 lei
Aplicatie plasture, din denim, albastru mediu. Se fixeaza prin coasere. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc .Dimensiuni: 70 mm X 51 mm..
9,42 lei
Fara TVA:7,92 lei
Aplicatie autoadeziva/prin calcare, flori, maro/natural. Se fixeaza prin coasere in locul dorit. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc .Dimensiune: 45 mm..
20,42 lei
Fara TVA:17,16 lei
Aplicatie aeroplan, neagra/multicolora. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce conti..
12,57 lei
Fara TVA:10,56 lei
Aplicatie albina, neagra/multicolora. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine..
12,57 lei
Fara TVA:10,56 lei
Aplicatie ancora pe material albastru/alb. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce co..
12,57 lei
Fara TVA:10,56 lei
Aplicatie ancora, albastru/auriu. Se fixeaza prin coasere in locul dorit. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania.Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc.Dimensiuni: 40 mm X 60 mm..
14,14 lei
Fara TVA:11,88 lei
Aplicatie Angry Birds rosie/ gaita/ Hal. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce cont..
39,74 lei
Fara TVA:33,40 lei
Aplicatie autoadeziva broasca pe lac. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine..
32,52 lei
Fara TVA:27,32 lei
Aplicatie autoadeziva creaturi marine. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contin..
28,90 lei
Fara TVA:24,29 lei
Aplicatie autoadeziva fata Hello Kitty. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce conti..
20,42 lei
Fara TVA:17,16 lei
Aplicatie autoadeziva flori, multicolora. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce con..
28,90 lei
Fara TVA:24,29 lei
Aplicatie autoadeziva pirati. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 3 buc.D..
28,90 lei
Fara TVA:24,29 lei
Aplicatie autoadeziva vapoare. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 5 buc...
23,56 lei
Fara TVA:19,80 lei
Aplicatie autoadeziva vehicul. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 6 buc...
23,56 lei
Fara TVA:19,80 lei
Aplicatie autoadeziva vehicule de constructii. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs c..
20,42 lei
Fara TVA:17,16 lei
Aplicatie autoadeziva zoo. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 6 buc...
32,52 lei
Fara TVA:27,32 lei
Aplicatie autoadeziva/calcare. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc...
18,85 lei
Fara TVA:15,84 lei
Aplicatie autoadeziva/calcare fata. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1..
18,85 lei
Fara TVA:15,84 lei
Aplicatie autoadeziva/calcare Football. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce conti..
18,85 lei
Fara TVA:15,84 lei
Aplicatie autoadeziva/calcare ovala. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine ..
18,85 lei
Fara TVA:15,84 lei
Aplicatie autoadeziva/calcare semn de avertizare. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produ..
18,85 lei
Fara TVA:15,84 lei
Aplicatie autoadeziva/calcare Stea. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1..
18,85 lei
Fara TVA:15,84 lei
Aplicatie autoadeziva/calcare, ferma, multicolora. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur prod..
23,56 lei
Fara TVA:19,80 lei
Aplicatie autoadeziva/prin calcare, set de lana. Se fixeaza prin coasere in locul dorit. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 3 buc.Dimensiuni: 35 mm X 35 mm; 35 mm X 40 mm; 35 mm X 30 mm...
20,42 lei
Fara TVA:17,16 lei
Aplicatie Autobetoniera, galbena. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 b..
18,85 lei
Fara TVA:15,84 lei
Aplicatie petic Basculanta. Se fixeaza prin coasere. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 1 buc ...
9,42 lei
Fara TVA:7,92 lei
Aplicatie buburuza pe material verde/alb. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce con..
12,57 lei
Fara TVA:10,56 lei
Aplicatie buburuza, mic. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce contine 2 buc.Dimens..
14,14 lei
Fara TVA:11,88 lei
Aplicatie bufnita pe material verde/albastru. Se fixeaza prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat. Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ce..
12,57 lei
Fara TVA:10,56 lei
Aplicatie imprimata bufnita, fixata prin transfer termic. Se pozitioneaza pe imbracaminte si se presează la cald cu fierul de calcat.Dupa racire se dezlipeste cu mare grija hartia protectoare. Culori albastru, verde. Calitate deosebita oferita de PRYM Germania. Pretul se refera la un singur produs ..
14,14 lei
Fara TVA:11,88 lei
Afisare 1 la 36 din 282 (8 pagini)

Embleme/petice termoadezive