Menu
Cosul tau

Film hidrosolubil Avalon Strong latime 20cm

Film hidrosolubil Avalon Strong latime 20cm
Bestseller
Film hidrosolubil Avalon Strong latime 20cm
2,98 lei
Fara TVA: 2,50 lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: 035AVS21

Film hidrosolubil Avalon Strong latime 20cm


Unele tesaturi si materiale sunt greu de brodat, ca de exemplu tricotajele si țesăturile buclate. Tricotajele sunt elastice si necesita stabilizare cand se brodeaza. Iar in cazul tricotejelor mai groase ca si la țesăturile buclate au tendinta de a se ingramadi. Cusaturile se pierd printre bucle astfel stricand aspectul final si calitatea broderiei si este considerat defect de cumparator.

Este o modalitate de a evita acest inconvenient cu ajutorul lui AVALON de la Madeira, un film hidrosolubil care vine deasupra materialului. Deoarece sta intre material si broderie, tine presate țesăturile buclate si tricotajele. Ca urmare broderia poate fi realizat cu minime cusaturi ulterioare.


Cum înlăturăm AVALON:

AVALON este un film hidrosolubil care se dizolva la prima spalare.


Rupeti excesul de AVALON din jurul broderiei.

Daca articolul brodat nu se spala de îndată, puneti o carpa umeda curata desupra broderiei. Calacati usor pana se usuca. AVALON se dizolva si va fi absorbit de carpa.

Repetati daca AVALON nu a fost complet înlăturat.

Toate reziduurile vor fi înlăturate la prima spalare.

Orice metoda ati alege pentru a înlătura AVALON, este important sa lasati articolul brodat sa se usuce complet.


Depozitare:

Pentru a tine folia in conditii optime, depozitati-l in ambalajul impermeabil ferit de temperaturi extreme, fluctuatii de umiditate si raze solare. Pentru a preveni uscarea foliilor partial folosite, se recomanda ambalarea in plastic si sigilarea sa.


Pret pentru 1 ml cu latimea de 20cm

Scrie o recenzie